AcuPlus

06-18632444

[email protected]

Bent u op zoek naar een verfrissende training voor uw groep? Hier vindt u maatwerk groepstrainingen die uw groep letterlijk en figuurlijk in beweging brengen. De groepsdynamiek staat centraal: of u deze nu wilt veranderen of juist wilt bestendigen. De training geeft u bijvoorbeeld een interactieve start-up, nieuwe inzichten in leiderschap en volgerschap, een ludieke break of afronding van het groepsproces. Via een intakegesprek wordt duidelijk wat nodig is voor uw groep.

Gewerkt wordt onder meer met: verbale en non-verbale communicatietraining, bewegings- en ademhalingsoefeningen en/of meditatie. De trainingen zijn altijd nauwgezet afgestemd op het doel dat u wilt bereiken. Een greep uit de mogelijke thema's:

- Soft Skills

- Vitaliteitstraining

- Actief in verbinding

- Meditatie: de ultieme pauzeknop

- Stilte in beweging

- Qigong/Tai Chi en/of oosterse filosofie

Qigong zomerweek

Op zoek naar een inspiratieweek in het buitenland met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan eens naar de Qigong zomerweek in Frankrijk! Naast individuele inschrijving is het - op aanvraag - mogelijk om een training te volgen met jouw eigen groep rondom een waardevol thema of met een specifiek doel. Ook hier wordt uiteraard een maatwerk training van gemaakt! Meer informatie op: https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/cursussen/qigong-1

AFSPRAAK MAKEN

De volgende organisaties gingen u al voor: