AcuPlus

06-18632444

[email protected]

De behandelingen met acupunctuur zijn overgedragen aan klassiek acupuncturiste en apotheker Marjolein Kranendijk. Zie voor meer informatie www.acupunctuurbijmarjolein.nlErvaringen van cliënten

Bij Edwin kwam ik via een collega terecht met een lijst klachten die mijn dagelijks functioneren behoorlijk beperkten. Denk daarbij aan moeheid, spierpijn, slecht slapen en vaak zeer pijnlijke kramp in benen. Mijn schouders en rug voelden aan als beton. Een gedwongen medicijnwisseling (thyrax-debacle) voor hyperthyreoïdie verergerde mijn klachten. De huisarts wist niet heel goed wat ze er mee aan moest en in welke richting zij moest denken. Ze was hier gelukkig ook eerlijk in. Bij Edwin heb ik nu ongeveer 15 acupunctuur-behandelingen gehad en een serie massages.

Heeft het mij wat opgeleverd? Jazeker! Veel meer energie, de spierpijn- en krampen zijn verdwenen. Mijn lijf weet weer wat echte ontspanning is en ik kan die nu zelf bewust opzoeken. Haar reactie: ‘Er is meer dan alleen een reguliere behandeling, al begrijp ik niet altijd hoe dat werkt.’ En misschien wel het belangrijkste: ik slik na 20 jaar geen schildkliermedicijnen meer. De acupunctuur heeft deze beweging in gang gezet. Dat was best spannend omdat ik mij in de afbouwperiode gejaagd en emotioneel instabiel voelde. Bloedonderzoeken toonde echter aan dat mijn lichaam steeds beter in staat was om zelf weer voldoende schildklierhormonen aan te maken. In samenwerking met de huisarts is de medicatie daarom steeds verder verlaagd.

Een blije dame uit Driebergen

“Ik ben heel bij met het resultaat van de klassieke acupunctuur. Er wordt uitgegaan van eigen herstelkracht van het lichaam door opheffen van blokkades. Als je naar een huisarts gaat met b.v. de klachten vermoeidheid, weinig energie, concentratie stoornissen en niet goed kunnen slapen dan krijg je al snel medicatie voorgeschreven. Dit is symptoom bestrijding. Met acupunctuur kijk je waar het vandaan komt en ga je opzoek naar de oorzaak van de kwaal, er wordt naar een totaalplaatje gekeken. In stappen wordt er heel deskundig zowel lichamelijk als geestelijk de balans weer opgezocht. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen.”

Vrouw uit Terwispel

“Voel me meer in balans en rustiger vanbinnen. Mijn arm, schouder en nekklachten veroorzaakte hoofdpijn en spanningen, maar zijn door acupunctuur bijna helemaal weggenomen.”

Man uit Delfstrahuizen

“In november 2016 kwam ik voor het eerst bij AcuPlus met al jarenlange pijnklachten en slaapproblemen. Nu, een jaar en ongeveer 10 behandelingen verder, ben ik bijna pijnvrij en slaap ik over het algemeen goed. Soms is een combinatie met een andere behandelaar goed; bij mij was dat op aanraden van Edwin een chiropractor. Edwin Schol is een rustige man, die alles goed uitlegt en de tijd neemt. Van harte aanbevolen dus!”

Vrouw uit Drachten

“Ik ben blij met mijn behandelingen bij Acuplus omdat ik meer rust ervaar in mijn lijf. Waar mijn emoties met mij op de loop konden gaan voel ik me nu veel rustiger. Tijdens mijn dagelijkse korte vakanties in de woestijn (opvliegers) ben ik ook niet meer benauwd door een verbeterde vochthuishouding. Ik zou het iedereen gunnen om maandelijks een behandeling te doen bij Edwin, juist ook wanneer je geen klachten hebt maar uit voorzorg, dit werkt beter voor mij dan de schoonheidsspecialiste.”

Vrouw uit Zeist

“Ik kom bij Edwin, met name voor mijn vingers en de algemene gezondheid die ik op peil wil houden .

Op een prettig en rustige manier wordt ik behandeld, mijn vingers zijn veel minder dik en ik kan ze veel beter gebruiken voor mijn werk waardoor ik nu heel tevreden ben.”

Vrouw uit Zeist

"Acupunctuur? Dan krijg je toch allemaal naalden in je lichaam? Doet zeker wel zeer? Zo reageren mensen vaak wanneer ik vertel dat ik al ruim anderhalf jaar regelmatig een behandeling krijg. Gelukkig kan ik ze dan snel geruststellen. Nee, het doet geen zeer, meestal voel ik het niet eens. En ook de hoeveelheid naalden valt reuze mee; tot nu toe was mijn maximum 3, en meestal zijn het maar 2 naalden. Die naalden zijn heel dun, ongeveer de dikte van een haar. En wat erg prettig is: Edwin Schol, de acupuncturist, is een heel kalme, zachtaardige en deskundige man, die elke keer goed uitlegt wat hij doet en waarom. Of het alleen door de acupunctuur komt durf ik niet te zeggen, maar feit is dat ik veel beter in mijn vel zit dan anderhalf jaar geleden!"

Vrouw uit Heerenveen

“In het begin had ik echt zo iets van helpt dit wel...maar na een aantal afspraken voel ik echt verbetering. Had veel last van overgangsklachten en die zijn bijna helemaal weg waar ik zo blij mee ben!

Ja ik raad het iedereen aan maar verwacht niet dat je gelijk dingen merkt maar zet door na een paar (6) behandelingen ga je echt verschil merken!” 

Vrouw uit Gorredijk

“De accupuntuur ervaar ik als zeer prettig. Er is meer rust in mijn hoofd en mijn lichaam is meer in evenwicht. Ik zou het iedereen aanbevelen!”

Vrouw uit Scherpenzeel

“Ik ben erg tevreden over de acupunctuur behandelingen van AcuPlus.

Edwin is zeer kundig. In het begin stond ik nogal sceptisch tegenover het hele acupuntuur-gebeuren en was het voor mij vooral “eng”.

Maar al tijdens de eerste behandeling merkte ik dat er ook daadwerkelijk iets in mijn lichaam veranderde. Nu vele behandelingen verder ben elke keer weer tevreden en verrast door alle resultaten waarbij niet alleen de acupuntuur maar ook de adviezen en inzichten die Edwin geeft een bijgedragen leveren om lichaam & geest in balans te krijgen.“

Vrouw uit Gorredijk

“2007 ben ik plotseling geconfronteerd met cystes in mijn borsten. Om de paar maanden zat ik in het ziekenhuis om een cyste te laten verwijderen. Het was een pijnlijke gebeurtenis. Jaren heb ik de wandeling naar het ziekenhuis gelopen mammografie en echo tot gevolg. Op een gegeven moment kreeg ik de tip om acupunctuur te ondergaan. Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt. Tijdens de behandeling ben ik niet meer in het ziekenhuis geweest. Vorig jaar maart heb ik een mammografie gehad en tot mijn blijdschap was er geen cyste meer te zien. Dank zij de behandelingen ben ik nu niet alleen mijn cystes kwijt maar sta ik veel stabieler in mijn leven.”

Vrouw uit Gorredijk