AcuPlus

06-18632444

[email protected]

YOU ARE AT YOUR BEST IF YOU GET YOUR REST!!

Ruimte voor Rust


Merkt u dat u gedurende de (werk)week niet voldoende aan uw rust toekomt? Of heeft u geproefd aan de fysieke en mentale rust die mindfullness, de ademhaling, visualisatie of yoga teweeg kan brengen? Dit programma geeft rust de plaats die het verdient en breidt uw gereedschapskist uit met effectieve rusttools.


Aan de hand van een persoonlijk intakegesprek kijk ik welke lifestyle u nu heeft en wat dit betekent voor uw energiemanagement. Ook kijk ik daarbij welke aanvliegroute naar meer rust het beste bij u past. Ik zet daarbij niet alleen technieken in die je helpen om je mindset te veranderen om bijvoorbeeld meer mindful te zijn. Afhankelijk van uw situatie wordt in een maatwerk training gebruik gemaakt van bewegingsoefeningen uit de Yoga en Qigong, ontspanningsoefeningen, ontspanningsmassage, ademhalings- en meditatie oefeningen. Het doel hiervan is tweeledig. Enerzijds leert u hierbij zelf effectieve rusttools die u ook na de training kunt inzetten. Anderzijds ervaart u alvast hoe het ook alweer is om in een echte diepe rusttoestand te verkeren, zodat u er zelf ook gemakkelijker kunt komen (u weet nu immers (weer) de weg).


U leert welke tools voor u het meest passend zijn binnen uw (werk)week. De focus ligt op een verandering van mindset: van actiegericht naar balansgericht (van human doing naar human being).

Persoonlijk programma


Het programma start met een intakegesprek van maximaal 1 uur. Er wordt duidelijk wat u nodig heeft. Hierna volgen 5 persoonlijke trainingssessies van 1 uur elk. Het totale programma duurt ongeveer 3 maanden. Daarbij wordt verwacht dat u ook buiten de trainingssessies aan de slag gaat met het resultaat van de training. Op die manier kunt u ook na afloop van het programma uw rust waarborgen op een manier die voor u passend is. Het programma is persoonlijk maatwerk en ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Tarief

  • Ruimte voor Rust: 550,- euro exclusief BTW

Afspraken die 48 uur van tevoren mondeling of via e-mail zijn afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Afspraak maken