Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

  AcuPlus

06-18632444

[email protected]

YOU ARE AT YOUR BEST IF YOU GET YOUR REST!!

Ruimte voor Rust


Merkt u dat u gedurende de (werk)week niet voldoende aan uw rust toekomt? Of heeft u geproefd aan de fysieke en mentale rust die mindfullness, de ademhaling, visualisatie of yoga teweeg kan brengen? Dit programma geeft rust de plaats die het verdient en breidt uw gereedschapskist uit met effectieve rusttools.


U leert welke tools voor u het meest passend zijn binnen uw (werk)week. De focus ligt op een verandering van mindset: van actiegericht naar balansgericht (van human doing naar human being).

Persoonlijk programma


Het programma start met een intakegesprek van maximaal 1 uur. Er wordt duidelijk wat u nodig heeft. Hierna volgen 5 persoonlijke trainingssessies van 1 uur elk. Het totale programma duurt ongeveer 3 maanden. Daarbij wordt verwacht dat u ook buiten de trainingssessies aan de slag gaat met het resultaat van de training. Op die manier kunt u ook na afloop van het programma uw rust waarborgen op een manier die voor u passend is. Het programma is persoonlijk maatwerk en ook geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Tarief

  • Ruimte voor Rust: 550,- euro exclusief BTW

Afspraken die 48 uur van tevoren mondeling of via e-mail zijn afgezegd worden niet in rekening gebracht.

Afspraak maken

0